Uspešno realizovane aktivnosti programa „Zajedno do uspeha mladih 2.023“!

Centar za razvoj preduzetničkog ekosistema iz Petrovaradina uspešno je realizovao planirane aktivnosti programa podrške mladim preduzetnicima „Zajedno do uspeha mladih 2.023“. Sve realizovane aktivnosti programa u potpunosti su onlajn i dostupne na daljinu. Mladi sa teritorije Grada Novog Sada bili su u prilici da čuju najnovije informacije iz sfere samozapošljavanja, preduzetništva, frilensa i generalno IT industrije i digitalne ekonomije.
Osim grupnih onlajn događaja, tokom trajanja programa u 2023. godini omogućena je i mentorska podrška u cilju razvoja karijernog puta mladih preduzetnika.
Koristimo ovu priliku da se zahvalimo Gradskoj upravi za sport i omladinu Grada Novog Sada i njihovoj Kancelariji za mlade na kontinuiranoj, višegodišnjoj podršci programu „Zajedno do uspeha mladih 2.023“. Centar za razvoj preduzetničkog ekosistema nastaviće da razvoja program podrške i u narednim godinama, i postavljaćemo ispred sebe sve više ciljeve kada je reč o kreiranju preduzetničke klime i kulture među mladima u Gradu Novom Sadu .

Kontakt

21000 Novi Sad

career.club@know-how.rs