USA-H2B

Sezonski rad na Aljasci u Sjedinjenim Američkim Državama

Za Radnike iz Srbije

Ponosni smo što možemo da vam omogućimo jedan potpuno novi program. To je program sezonskog rada na Aljasci, u Sjedinjenim Američkim Državama, u industriji ribe. Naš karijerni klub okuplja mnoštvo mladih i uspešnih ljudi, pa je tako i ovaj program rezultat bivših polaznika Karijernog kluba “KNOW-HOW”, koji su svoj profesionalni put pronašli u ovom sektoru. Danas, omogućavamo vrednim i radnim ljudima iz Republike Srbije, siguran i značajna finansijski projekat, koji se zove: LETNJA ili ZIMSKA radna sezona na Aljasci. Reč je fizičkim poslovima u fabrikama za preradu ribe. Radnici rade na dokovima gde istovaraju ribu iz ribarskih brodova, i nakon toga riba ulazi u proizvodni pogon u kojem se čisti, obraćuje, konzervira, pakuje i skladišti kao gotov proizvod. Letnja radna sezona obično traje u periodu april-septembar, a zimska radna sezona u periodu decembar-februar. Fabrike za preradu ribe rade samo u periodu izlova ribe. Zašto smo pokrenuli ovu uslugu? Evo zašto:
1. Zato što je program besplatan za one koji žele da rade. Nije potrebno nikakvo finansijsko ulaganje u program (USA viza koja košta $185 se refundira)
2. Zato što vam poslodavci pokrivaju troškove prevoza, smeštaja i ishrane u toku
sezonskog rada u fabrikama ribe na Aljasci;
3. Zato što ovo nije program za iseljavanje, već za vredne i radne ljude iz Republike Srbije koji žele da novac koji tamo zarade ulože u ono što je njima značajno, npr.: usele se u novu kuću ili stan, renoviraju postojeću nekretninu, pokrenu sopstveni biznis, otvore poljoprivredno gazdinstvo, i bilo šta drugo što će doprineti da se finansijski osamostale i samozaposle.

For Alaska Fishing Industry COMPANIES:

The Career Club “KNOW-HOW” has been dealing with human resources development, employee training, and staff recruitment for companies in the Republic of Serbia and abroad for 15 years. For the ALASKA-H2B Work Program, we even have our Alaska Country Manager, who has been living and working in the USA in the fishing industry for the last 12 years. Feel free to contact us, and we will provide a recruitment service tailored to your needs.

Alaska Country Manager contact info:
Phone: +1 (939) 349 88 43
E-mail: career.club.h2b@gmail.com

TRENUTNO POZICIJE ZA 2023/2024 GODINU NISU OTVORENE.

Da bismo vas planirali za buduću letnju ili zimsku radnu sezonu, prijavite se putem e-mail adrese:
career.club.h2b@gmail.com
ili na kontakt telefon:
+381 63 666 124

Pozivaćemo vas onim redosledom kojim ste se prijavljivali.

rad u americi aljaska fabrika ribe - karijerni klub kno-how novi sad
rad u americi aljaska fabrika ribe - karijerni klub kno-how novi sad

Kontakt

21000 Novi Sad